Vrijwilligers

 

De speeltuin is een leuke ontmoetingsplek voor alle buurtbewoners. Iedereen is dan ook van harte welkom om in de speeltuin een activiteit te organiseren en uit te voeren. Constance, toezichthouder van Klarenhof, zal uw initiatief ondersteunen. Heeft u een leuk idee voor de kinderen, ouders of buurtbewoners in uw buurt? Neem dan contact op met haar tijdens de openingstijden van de speeltuin. Het telefoonnummer van het speeltuingebouw is (023) 531 0657. Je kunt ook een mail sturen naar info@speeltuinklarenhof.nl. Hieronder lees je waar wij jou als vrijwilliger heel hard voor nodig hebben.

Activiteiten voor kinderen
Regelmatig worden er activiteiten voor kinderen georganiseerd in het speeltuingebouw. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste ouders/buurtbewoners die deze activiteiten willen ondersteunen. Vind je het leuk om samen met kinderen aan de slag te gaan met sport en spel of knutselen, meld je dan aan. Door jouw inzet kan er meer gedaan worden in de speeltuin!.

Mocht je zelf nog ideeën hebben of een andere bijdrage willen leveren aan de speeltuin en het speeltuingebouw, neem dan contact op met Constance. (023-5310657 di. en don.)Je kunt een mail sturen: info@speeltuinklarenhof.nl. Je kunt je bij Constance natuurlijk ook aanmelden als vrijwilliger voor andere activiteiten.