Lidmaatschap

 

Let op: De contributie voor 2018 is €23,00 per gezin. Dit bedrag wordt rond mei/juni afgeschreven bij de leden die een automatisch incasso hebben afgegeven. Hiervoor is het IBAN rekeningnummer nodig. Zou je je IBAN rekeningnummer kunnen doorgeven aan Constance van der Lans via email zodat onze administratie bijgewerkt kan worden? Contant betalen kan ook, op dinsdag of donderdag bij Constance in de speeltuin. Dit kan t/m de maand mei. Bedankt allemaal! 

Elke bewoner van de Leidsebuurt kan lid worden van Speeltuin Klarenhof. Zonder leden kan de speeltuin niet zijn wat het moet zijn: Een geweldige plek voor kinderen om te spelen en een centrale ontmoetingsplek voor ouders, kinderen en betrokkenen uit de buurt. Leden krijgen altijd een update per mail van alle activiteiten die rondom de speeltuin worden georganiseerd.

Doe mee met het succes en word lid van Speeltuin Klarenhof!
Het lidmaatschap kost €23,00 per jaar. Voor dat bedrag is het hele gezin het hele jaar lid. Mede door uw lidmaatschap kunnen wij veel leuke activiteiten organiseren in en rond de speeltuin. Alle kinderen uit de buurt kunnen hier aan meedoen. Vaak moet er dan nog een kleine bijdrage betaald worden maar sommige activiteiten zijn ook helemaal gratis. Mocht er een kleine bijdrage betaald moeten worden, dan krijgen leden korting. Daarnaast steunt u de speeltuin door uw jaarlijkse bijdrage.

Hoe word ik lid
Je kunt lid worden door tijdens openingstijden langs te gaan in het speeltuingebouw van de speeltuin en het inschrijfformulier in te vullen. Je machtigt dan de speeltuin om het lidmaatschap te incasseren. Het lidmaatschap loopt een heel seizoen van 1 april t/m 31 maart het volgende jaar en wordt, zonder tegenbericht, automatisch met een jaar verlengd. Je kunt het inschrijfformulier ook downloaden van onze site door hier te klikken. Het uitgeprinte en ondertekende inschrijfformulier dien je dan in te leveren bij de speeltuin.

Beëindigen lidmaatschap
Wil je je lidmaatschap beëindigen, stuur dan een briefje of een mailtje voor 1 december naar:
Speeltuin Klarenhof
Brouwersplein 45
2013 PH Haarlem
info@speeltuinklarenhof.nl

Vragen of tips
Heeft u verder nog vragen of tips, dan kunt u die altijd mailen naar info@speeltuinklarenhof.nl