Het speeltuingebouw

 

Het speeltuingebouw bevindt zich in de speeltuin. Dit is een gezellig buurtgebouw voor jong en oud. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd, van een koor tot salsalessen en een toneel,- tot Klaverjasvereniging. Ook zijn er maandag, dinsdag en woensdagmorgen speelgroepen (0 - 2,5). De toezichthouder is aanwezig op dinsdagmiddag en donderdagmiddag. Alle activiteiten die in de speeltuin georganiseerd worden, kun je vinden op deze site en op onze facebookpagina. 

Winkeltje
In het speeltuingebouw worden  koffie, thee, limonade, ijs, snoep en koek tegen redelijke prijzen verkocht worden. Dit kun je halen bij de bar in het gebouw. De opbrengsten uit deze verkoop komen volledig ten goede aan de speeltuin. 

Verhuur speeltuingebouw SEIZOEN 2018 IS KLARENHOF VOLGEBOEKT, ER ZIJN WEER VANAF SEPTEMBER MOGELIJKHEDEN
VOOR HET AANVRAGEN VAN EEN PARTIJTJE.

Ons speeltuingebouw is op aanvraag te huur voor verenigingsactiviteiten. Het gebouw is geschikt voor max. 60 personen. Er is een keuken en het gebouw is rolstoelvriendelijk.

In het weekend is het mogelijk om in overleg het gebouw te huren voor een kinderpartijtje (tot 12 jaar) voor bewoners van de Leidsebuurt. Dit kan tot uiterlijk 19.00 uur. Dan moet het gebouw weer schoon zijn en wordt de sleutel weer ingeleverd bij een van onze vrijwilligers. De kosten hiervoor bedragen € 60,- voor leden. Niet-leden betalen €100,- . Daarnaast is er een borg à € 50,- die je van tevoren moet betalen. Als het gebouw schoon en opgeruimd is opgeleverd, krijg je je borg retour. Ook is het in overleg mogelijk om het gebouw te huren voor een andere activiteit voor kinderen. De huur hiervoor bedraagt € 10,- per uur. De opbrengst van de verhuur komt ten goede aan de speeltuin. Het volledige reglement voor de verhuur van het speeltuingebouw vind je hier.

Heb je nog vragen over het speeltuingebouw of de verhuur daarvan, neem dan contact op met de toezichthouder. Je kunt Constance bellen op dinsdag- en donderdagmiddag op (023) 531 0657. Of stuur een mail naar: info@speeltuinklarenhof.nl

Het adres van het speeltuingebouw is Brouwersplein 45, 2013 PH Haarlem.